top of page

"Als je jezelf wilt zijn geeft de ander dan ook die ruimte"

Missie en Visie

missie foto (2).jpg

Missie

De Missie van S.Marlisa ThuisZorg is iedere zorgvrager die zorg te geven op een manier zoals zij die ook willen ontvangen. Met respect , gelijkwaardigheid en de juiste deskundigheid op de juiste plaats in uw eigen woon/leefomgeving. Zorg waar u zich goed bij voelt en waar zelfzorg wordt gestimuleerd.


S.Marlisa ThuisZorg biedt verzorging, verpleging en/of begeleiding aan ouderen van 65+ met alzheimer en/of een somatische aandoeningen, bij vereenzaming, overbruggingszorg ,revalidatie zorg in de thuis situatie.

Waarbij autonomie, uitdagingen en samenwerking, de kernwaarden zijn. Deze kernwaarden vindt je overal terug in de organisatie. Openstaan voor ontwikkelingen waarin de samenwerking en eigen keuze vrijheid voorop staat.

Uw keuzes, die bij uw leven passen, staan voorop. Samen kijken we zoveel mogelijk naar wat u kan. Gevolgd door een goede samenwerking met andere disciplines om de  gekozen doelen te bereiken . Zorg met aandacht en betrokkenheid voor elke zorgvrager.

Visie

De Visie van S.Marlisa ThuisZorg is gericht op de autonomie van de zorgvrager met respect voor de eigenheid van mensen.

Zo houdt u zelf regie op uw eigen leven. Uw keuzes, die bij uw leven passen, staan voorop.

Samen gaan wij de uitdaging aan om uw zorgdoelen te behalen eventueel met inzet van andere disciplines (als de zorg buiten mijn bevoegdheid en/of bekwaamheid valt) en/of uw netwerk. Denkend vanuit oplossingen en niet vanuit problemen. Hoe de zorg of ondersteuning wordt georganiseerd is daardoor maatwerk , afhankelijk van uw persoonlijke situatie, uw wensen en mogelijkheden.

S.Marlisa ThuisZorg blijft zolang mogelijk werken aan de autonomie van de zorgvragers totdat de zorg niet meer door S.Marlisa ThuisZorg geleverd kan worden omdat iemand als gevolg van de achteruitgang in zijn/haar ziekteproces valgevaarlijk kan worden of volledige zelfverwaarlozing kan optreden en daardoor continu zorg in nabijheid nodig heeft.

32.jpg
Missie en Visie: Services
bottom of page