top of page

"Als ik enkel handel vanuit verstand dan gaat alles mis. Als ik handel vanuit gevoel volgt verstand vanzelf"

Over mij

9 (3).jpg

Geboren en getogen in Den Haag waar ik nu nog steeds woon met hond Lana en 2 katten. Dus ja ik ben een dierenliefhebber.

De bos/strandwandelingen met Lana geven mij enorm veel rust en energie. Andere passie die ik heb is reizen en brocante markten bezoeken. Heerlijk op je gemak struinen en ontdekken en ondernemen.

In mijn werk is het net zo. Eerst in loondienst en sinds 2010 als zelfstandige zorgondernemer. Mijn passie lag altijd in de thuiszorg. De reden om voor mijzelf te beginnen was omdat de organisatie waar ik werkte werd overgenomen door een andere organisatie. Een familiebedrijf die een andere visie op zorg had dan ik. Gesteund door oud collega die al zzp-er was heb ik de stap gemaakt. Een enorme uitdaging en spannende tijd. Onzekere tijd want ja hoe kom je aan je cliënten? Waar moet je aan voldoen? Wat moet je allemaal regelen?

Gelukkig kon ik al meedraaien bij haar cliënten en schreef ik mij in bij bureaus totdat ik zoveel cliënten had waardoor bemiddeling niet meer nodig was.

Ik zocht uit welke regels/wetten er waren voor de zorgondernemer en vanuit de belastingdienst en bouwde zo mijn bedrijf op. De afgelopen 10 jaar heb ik enorm veel geleerd en ben ik nog steeds lerende. In 2013 heb ik meegedaan met de pilot waarin zzp-ers zorg in natura mochten leveren via de zorgverzekeraar. Dat was een enorme leerperiode en verruimde mijn werkveld. Elk jaar worden er andere regels opgesteld en blijft het een uitdaging. Deze uitdagingen houden mij scherp en up-to-date.

Mijn cliënten waren/zijn zeer divers , allemaal uniek. Wat ik belangrijk vind tijdens de zorg is rust creëren. Als ik bij een cliënt ben hou ik altijd in mijn achterhoofd dat ik een "gast" ben in zijn/haar huis. Ik neem niet klakkeloos over ik blijf in gesprek. De ene dag is niet de andere dag vandaar ook mijn motto:

"Zorg dragen is je eigen ik vergeten en verder gaan op het ritme van de ander"

Over Sarina: About Us
bottom of page